lördag 6 november 2010

Matchrapport Q.P.R - Reading (3-1)

Taarabt, Faurling och Smith fixade idag en minnesvärd seger mot gästande Reading och detta tar oss upp i ledningen!

En på pappret tuff match mot Reading väntade idag på ett välfyllt (15 962) Loftus Road, alla dess kryss hade tagit oss bort från 1:a platsen men idag skulle Q.P.R visa att vi ska de ska vara där uppe och slåss!
Efter lite mindre än halvtimmen spelad blir marockanen Taarabt fälld av Brian Howard.
Straff dömt och den tar Taarabt hand om själv, 1-0 QPR!
Precis innan pausvilan blev Bradley Orr olyckligt utvisad efter en tuff tackling på Walesaren Hal Robson-Kanu.

Trots detta ångar vi på och lyckas genom Faurlin utöka till 2-0 efter dryga timmen, segern är nära, eller?
Det tar 8 minuter sen reducerar Reading genom ett snyggt avslut av Shane Long, lite nervöst nu.
Bara några få (läs 3) minuter senare resulterar en frispark från Taarabt i att Tommy Smith kan stöta in sitt första mål för klubben, grattis! Och vi noterar även att återigen är Taarabt involverad i ett mål för Rangers.

Segern var ett faktum och följande 11:a var med och tog 3 poäng: