lördag 27 november 2010

Inför: QPR - Cardiff City

Utsålt, TV-sänt, toppmöte.. behöver man säga mer? Lägg sen till Cardiffs ambition att spela i Premier League (föll i kvalmatcherna förra säsongen) och våra egna drömmar om spel i högsta ligan så har vi ett perfekt recept för en kanonmatch!

Ska man analysera närmare hur det ligger till hos de båda lagen får vi titta på formen. VI vet att QPR är inne i en rejäl formtopp, vår kapten (Taarabt) presterar toppfotboll match efter match och vi har inte förlorat på 18 matcher! Vi noterar självklart att vi vann senast (3-1) mot Preston och att vårt nyförvärv Rob Hulse äntligen kommit igång med målgörandet. Blir det fler idag tro?

Vi måste hålla koll på Craig Bellamy!
Bortalaget har även dom gjort en stark säsongsinledning. En stark bortaseger mot Portsmouth (0-2) i slutet på Augusti är bara ett av flera styrkebesked Cardiff visat hittills. Lite överraskande fick laget nu senast stryk mot Nottingham på hemmaplan. En jämn match där man enligt rapporter aldrig riktigt kom igång. 1 skott på mål av 10 försök är inte heller något att skryta med från den matchen. Notera då att man har troligen Championships bästa topp-trio (Chopra-Bothroyd-Bellamy). En trio som trots dåliga insatser troligen kommer spelas igen mot Rangers i ett 4-3-3 system.





Som vanligt lite svårt att sia om hur vi kommer att ställa upp pga diverse skador, avstängningar och dylikt men jag gissar på något som såhär:
4-1-3-2

Paddy Kenny

Kyle Walker
Matt Connolly
Kaspars Gorkss
Clint Hill

Alejandro Faurlín

Shaun Derry
Tommy Smith
Adel Taarabt

Jamie Mackie
Rob Hulse

Matchen börjar 16.00  och sänds i TV-Sport!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar