tisdag 9 november 2010

Inför: Portsmouth - Q.P.R

Lyckas vi sätta stopp för spelare som Kanu har vi en god chans..















Idag tar vi turen till hamnstaden Portstmouth för ett möte med nyss nedflyttade Portsmouth FC.
Det fanns under dagen vissa tvivel till om Fratton Park var spelduglig men ett besked vid lunchtid bekräftade att det blir match ändå, tur det!
Portsmouth är verkligen ett lag i form, fram tills i lördags var de obesegrade i hela 7 matcher! 6 av dessa var fullpoängare dessutom. Allt gott har ju ett slut och i lördags föll de tungt borta mot Derby (2-0). En dålig första halvlek men en riktigt bra andra räckte inte för hamnlaget.

Neil Warnock är noga med att berömma sydkusts-laget, enligt honom har de den bästa 11:an i ligan om man bortser från laget i toppskiktet. Får nog hålla med om det faktiskt, spelare som Lawrence, Kitson, Nugent och den gamle räven Kanu måste man ha respekt för.

Det är alltid kul att titta tillbaks i historian hur det gått i tidigare möten mellan lagen. Nu är det faktiskt så att Pompey inte lyckas klå Rangers på hela 5 försök, hoppas vi förlänger detta!

Jag är inte helt säker på vilka mannar som får förtroende ikväll men jag gissar på något liknande från segern mot Reading i lördags. Vi noterar förståss att laget får klara sig utan back-klippan Bradley Orr (avstängd) och skadade Ákos Buzsáky. 
Jag tippar på följande uppställning:
4-2-3-1
Paddy Kenny

Kyle Walker
Matt Connolly
Kaspars Gorkss
Clint Hill

Alejandro Faurlín
Shaun Derry

Tommy Smith
Adel Taarabt
Jamie Mackie

Rob Hulse

20.45 smäller det på Fratton Park!
Värt att notera är att oddsen inte talar för någon favorit, inte om man kollar hos Svenska Spel i allafall!

1 kommentar: