lördag 20 november 2010

Inför: QPR - Preston North End

För första gången på rätt så många matcher möter vi ett på pappret "dåligt" lag, ett rejält formsvagt Preston som harvar allra längst ner i träsket av Championship-tabellen.
Prestons senaste match var förvisso inte en lätt en då de tog emot Hull på hemmaplan (0-2) men om sanningen ska fram så har inte laget från Lancashire spelat bra alls under säsongen. 14 poäng på 17 matcher är ju inget man skryter om..?

Som bekant är Rangers desto bättre just nu, och har varit hela säsongen. 0-0 nu senast borta mot Nottingham och dessförinnan 1 pinne borta mot Pompey. Att vi inte förlorar sådana tuffa matcher är starkt absolut men ännu starkare är om man lyckas vinna idag mot Preston.
Det menar åtminstone tränare Warnock. Han menar att om Preston har en bra dag kan dom slå vilket lag som helst, men å andra sidan lovar han att man laget kommer göra allt för att förlänga sin förlustfria svit till 18 (!) matcher.
Taarabt var grym senast mot Notingham idag kommer målen också













QPR har som bekant drabbats av ett gäng avstängningar (Bradley Orr och Shaun Derry) och även en skada på den tänkte ersättare till Orr nämligen Kyle Walker. Han skadade sig på träning nu i veckan.
Jag har dock inte hört något mer om Walker så det kanske inte var en allvarlig skada, räknar därför med honom i min preliminära startelva. Ber om ursäkt om denna inte stämmer men det bör se ut ungefär som följer:

4-2-1-1
Paddy Kenny

Kyle Walker
Matt Connolly
Kaspars Gorkss
Clint Hill

Alejandro Faurlín
Martin Rowlands

Tommy Smith
Adel Taarabt
Jamie Mackie

Rob Hulse

16.00 smäller det på Loftus Road och en 1:a betalar 1.36 gånger pengarna. En 2:a å andra sidan ger 6.70 i odds hos Svenska Spel, vi är storfavoriter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar