söndag 14 november 2010

Matchrapport: Nottingham Forrest - QPR (0-0)

Att säga att det blev som jag hoppades är väl fel då 3 poäng hade varit mycket roligare, men  kryss kändes trots allt på förhand realistiskt.
Det blev en riktigt jämn match där inget av lagen ville ge bort något alls till sina motståndare.
Även om bollinnehavet var betydligt större i fördel för Rangers (41-59%) så blev det riktigt jämt om chanserna.

Den första chansen i matchen fick Blackstock (tydligen fick han starta trots allt) i hemmalaget efter en snygg kross av Lewis McGugan. Blackstock fick pannan på bollen men bollen gick precis över ribban.. tur för Rangers det!

Chanserna fortsatte åt båda hållen men de båda målvakterna Camp och Kenny var med på noterna.
Bästa chanserna i halvleken fick inte helt oväntat Adel Taraabt i Rangers. Killen är i en ruggig form just nu och med lite mer tur hade hans frispark i 35:e skruvat sig in vid högra stolpen. Dessvärre utanför alltså..

Även den andra halvleken fortsatte med chanser åt båda hållen, men inget av lagen ville ge bort så mycket som en meter till sina motståndare så det blev lite tillknäppt.

Båda lagen öste på sista kvarten men lyckades inte överlista varken Camp eller Kenny alltså.

Ett välfyllt City Ground (22 856) fick alltså inte se några mål men båda målvakter bjöd publiken på fina räddningar och jag är övertygad om att de 2076 tillresta Rangersfansen är nöjda med 1 pinne.
Vi är fortfarande ett topplag (2:a plats) och det ska vi vara stolta över.

Nästa match är Preston hemma, där är jag övertygad om att det blir 3 poäng!