fredag 21 januari 2011

[KLART] Routledge & Chimbonda ansluter!

Routledge
 Idag blev det klart att Wayne Routledge och Pascal Chimbonda ansluter på lån/korttidskontrakt till slutet av nuvarande säsong!
Det är vida känt att Neil Warnock sökt ersättare för firma Mackie/Agyemang som är långtidsskadade. Till råge på det så fick vi inte behålla Kyle Walker säsongen ut (inlånad från Spurs) så högerbacken lämnades väldigt tom på kvalitet så att säga.

Nu är det dock officiellt att QPR löst dessa problem även om man enligt rapporter fortsätter leta lånemöjligheter.
Rangers lånar in Wayne Routledge som sen tidigare har 44 matcher i QPR-tröjan. Han kommer gå in på Mackies position, dvs högerytter och han stannar till slutet av säsongen. Hur man löst det med framtida övergång återkommer jag om.

Chimbonda
För att lösa förlorade Walker (som nu är utlånad till Aston Villa) kontaktade man Blackburn Rovers. Rutinerade Pascal Chimbonda har varit mer eller mindre osynlig i Rovers och har inte fått tillräckligt med speltid. Utöver det har klubben varit missnöjd med hans vikt och man valde nu att bryta hans kontrakt.

QPR har nu skrivit ett korttidskontrakt med honom vilket sträcker sig till slutet av säsongen.
Man får alltså in rutin och en riktig fighter vilket kan vara precis det som krävs för att ta klivet upp i Premier League!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar