torsdag 13 januari 2011

Chimbonda på väg till QPR?

Blackburns försvarare Pascal Chimbonda ryktas vara på väg att lämna klubben.
Fransmannen har kritiserat hårt för bland annat en usel insats i 7-1 förlusten mot Manchester United tidigare den här säsongen och det sägs att han inte längre än önskvärd på Ewood Park.

Snart på Loftus Road?













Chimbonda har kopplats ihop med klubbar i Frankrike men flera tidningar bland annat DailyMail rapporeter nu  att även QPR ger sig in i leken om hans signatur. Detta pga att vi förlorade Kyle Walker (som vi lånade in från Spurs) och nu saknar nu kompetens på högerbacken.
Warnock hoppas nu plocka upp fransmannen gratis och det verkar inte som att Chimbonda själv är tveksam till en sådan transfer.
Värt att notera är att Chimbonda är mycket all-round, han kan spela vänsterback, mittback men helst högerback alltså. En klok värvning anser jag.

Chimbonda menar att QPR är ett intressant lag och att han kan bidra med stabilitet i backlinjen och förhoppningsvis hjälpa klubben till uppflyttning!


Är det realistiskt då? Ja det tror jag, men frågan är om våra ägare tillåter fler transfers. Som bekant värvade vi  Petter Vaagan Moen nyligen och inte nog med det vill Warnock gärna förstärka med 2 anfallare eftersom Mackie och Agyemang lär bli borta ett bra tag.

Warnock ska sätta sig ner med ägarna på måndag för att diskutera transfer situationen.
Givetvis följer vi detta med spänning!
That´s all for today.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar