lördag 8 januari 2011

Inför: Blackburn - QPR (FA CUP)

Ja så var det då dags för FA-cupen att ta sin början. Vi kliver som vanligt in i den 3:e rundan och för Rangers del står Blackburn för motståndet, borta på Ewood Park. Jag anser inte att det är en helt omöjlig uppgift men man måste verkligen stå för en grym prestation för att rubba Gamst Pedersen och de andra roversgrabbarna!

Det har gått lite si och så för Blackburn den här säsongen, de nya stenrika ägarna har entrat klubben med buller och bång och valde direkt att sparka tränaren Sam Allardyce. Ett enligt mig ganska klumpigt och ogenomtänkt beslut, men jag är inte så insatt.. Steve Kean har tagit över och det har gått helt okej med honom vid rodret.

Till matchen mot Rangers kommer man stärkta av en tung hemmavinst mot Liverpool (3-1) där Benjani briljerade! Enligt rapporter kommer man gå in i denna match med ett starkt lag  och spelare som Martin Olsson, nyss nämnde Benjani, Pedersen och Diouf lär starta.
Vi måste ha koll på Benjani!
















Hur ligger det då till hos Rangers inför denna tuffa match?
Ja till att börja med så är skadeläget katastrofalt, hela 8 personer är indisponibla till denna cupmatch vilket gör att jag inte har en aning om hur man kommer satsa med startuppställningen. Igår rapporterades att Agyemang fått en stressfraktur och blir borta upp till 3 månader, väldigt synd för han hade troligen fått spela.

Värt att notera är vad tränare Warnock sagt inför matcher,  han meddelar att givetvis är ligan viktigast, man ska ju upp till Premier League. Men om man ska tolka det rätt anser många spelare i laget att det finns värde i att ta sig vidare även i FA-cupen. Spelarna har nämligen kommit till Warnock och vädjat om speltid i matchen mot Blackburn. Just därför väljer han att ställa upp det starkaste vi har.. ja hur det nu blir med alla skador dvs..

Matchen på Ewood Park börjar 16.00 och givetvis vore det underbart att tvåla ditt Blackburn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar