lördag 18 december 2010

Inför: Leeds United - QPR

Idag  16.00 möter vi ett annat topplag i Championship nämligen Leeds United. Elland Road är spelplatsen och man kan troligen räkna med uppåt 30 000 på läktarna. Riktigt fin stämning med andra ord!

Som vi vet missade vi att tangera klubbens rekord på antalet matcher utan förlust men vi kämpar fortfarande med ett annat rekord. Vi har nämligen ännu inte förlorat på bortamark vilket vi ska försöka försvara idag mot ett formtoppat Leeds.

Bortsett från förlusten senast hemma mot Watford är vi i god form men det lägger vi lite åt sidan och fokuserar istället på hur det ligger till hos motståndarlaget.
Leeds är just nu i grym form, med 12 poäng på de senaste 6 matcherna gör absolut att de förtjänar en 4:e plats.
Senaste matchen vann man inför drygt 25 000 hemma mot Crystal Palace efter två sena mål (80/82) av argentinaren Luciano Becchio.
Vi noterar även att den gamla Man City och Notts County målvakten Kasper Schmeichel vaktar buren i hemmalaget.

Luciano Becchio måste vi se upp med.


















Hur kommer vi ställa upp mot Leeds då? Jag gör som vanligt en kvalificerad gissning baserat på skade/avstängsningsläget och ger följande elva:
4-2-3-1

Kenny

Walker
Gorkss
Connolly
Hill

Derry
Faurlin

Mackie
Taarabt
Smith

Hulse

Baserat på senaste insatsen mot Watford är en seger långt ifrån realistiskt. Vi ska nog mer vara glada för ett kryss men dessvärre tror jag inte vi klarar av bortatrycket. 2-1 är mitt tips i favör till Leeds dessvärre...
Hoppas jag har fel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar